У розвідці Великої Британії назвали нову важливу ціль для Росії на Донбасі

У розвідці Великої Британії назвали нову важливу ціль для Росії на Донбасі
Йдеться про трасу Е40, яка поєднує Харків із Донецьком.

У військовій розвідці Великої Британії повідомили, що новою ціллю для росії на Донбасі стане траса Е40, яка поєднує Донецьк із Харковом.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на оновлені дані розвідки.

Пожежі з боку Ізюма продовжують зосереджуватися вздовж осі магістралі Е40. Контроль над трасою E40, яка з’єднує Донецьк із Харковом, ймовірно, буде важливою метою для Росії, оскільки вона намагається просуватися через Донецьку область, - зазначили у повідомленні.

Крім того, у розвідці додали, що російська артилерія продовжує потужно обстрілювати район Слов'янська на Донбасі, району Ізюма на півночі та Лисичанськ.

За їхніми даними, російські війська, ймовірно, здійснили ще невеликі територіальні наступи навколо Попасної.

Нагадаємо, ЗСУ знищили ще чотири склади окупантів та “вдарили” у Чорнобаївці.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України
Від 15 до 25 тисяч військових зосередила Російська Федерація на окупованій території у Криму й поблизу східних українських кордонів.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next