Китай припиняє фінансувати інфраструктурні проєкти в Росії

Китай припиняє фінансувати інфраструктурні проєкти в Росії

Китай протягом місяців не фінансував жодних нових інфраструктурних проєктів у Росії, оскільки у Пекіні вирішити зосередитися на запобіганні фінансовій кризі всередині країни.

Про це повідомляє Sky News, передає ПравдаТУТ News.

Таким чином, протягом першої половини 2022 року гроші від китайської ініціативи «Один пояс, один шлях» (BRI) не пішли на нові проєкти в Росії, Шрі-Ланці чи Єгипті, як зазначили у Daily Telegraph.

Усі країни раніше були основними бенефіціарами цих витрат.

Як підкреслюють у виданні, відсутність взаємодії Китаю з Росією свідчить про те, що китайський бізнес може боятися стати жертвою вторинних санкцій, запроваджених проти Москви через вторгнення в Україну.

Нагадаємо, заступник міністра закордонних справ Польщі Павел Яблонський заявив, що офіційні представники Польщі більше не братимуть участі в заходах за участі представників росії та білорусі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
США, Росія та Китай у Ісламабаді обговорили майбутнє Афганістану США, Росія та Китай у Ісламабаді обговорили майбутнє Афганістану
У четвер у столиці Пакистану Ісламабаді пройшли перемовини делегацій зі Сполучених Штатів, Росії та Китаю щодо майбутнього Афганістану, де поглиблюється гуманітарна криза.
Loading...
Load next