Спершу важливо завдати росії поразки в Україні, — сенатор США про загрозу Китаю (відео)

Спершу важливо завдати росії поразки в Україні, — сенатор США про загрозу Китаю (відео)

Для того, аби передбачити агресію на Тайвань і підготуватись до неї , потрібно завдати поразку рф в Україні.

Про це під час свого звернення розповів сенатор-демократ від штату Нью-Джерсі Роберт Менендес .

Дозвольте сказати одну річ: Китай, а не росія є нашою найбільшою зовнішньополітичною загрозою. Якщо ви хочете впевнитися, що впораєтесь з викликом Китаю, то передусім важливо завдати росії поразки в Україні, — зауважив він.

Він додав, що лідер Китаю Сі Цзіньпін дивиться на те, що відбувається в Україні, на реакцію Заходу і робить розрахунки щодо Тайваню та інших країн світу. І важливо впевнитись, щоб рф зазнала поразки в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Китай проведе серію бойових навчань одразу біля узбережжя Тайваню.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next