Кадрові чистки в СБУ: Зеленський звільнив кількох обласних керівників СБУ

Кадрові чистки в СБУ: Зеленський звільнив кількох обласних керівників СБУ

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальників управлінь Служби безпеки України у Київській, Львівській та Тернопільській областях.

Про це йдеться у відповідних указах на сайті Президента.

Зеленський звільнив Артема Бондаренка з посади начальника Управління СБУ у Львівській області.

Також втратив посаду начальник Головного управління у Києві та Київській області Сергій Заєць. Його місце зайняв Андрій Бондаренко, який раніше керував УСБУ Львівської області.

Крім того,  глава держави звільнив Юрія Борейчука з посади начальника Управління СБУ в Тернопільській області.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ Богдан підтвердив, що Зеленський пропонував Стерненку очолити одеську СБУ
Колишній керівник Офісу Президента України Андрій Богдан, підтвердив чутки про те, що Володимир Зеленський справді пропонував активістові Сергію Стерненку очолити управління Служби безпеки України в Одесі.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next