Генсек ООН Антоніо Гутерреш прибув до Львова (фото)

Генсек ООН Антоніо Гутерреш прибув до Львова (фото)
Завтра має відбутись його зустріч з Зеленським та Ердоганом.

Генсек ООН Антоніо Гутерреш приїхав до Львова, де завтра, 18 серпня, зустрінеться з Президентом України Зеленським та Президентом Туреччини Реджепом Ердоганом. 

Про це повідомляє Reuters, передає ПравдаТУТ News.

На зустрічі з Зеленським він обговорить ситуацію на Запорізькій атомній електростанції, а також пошук політичного вирішення "конфлікту" з росією.

Фото: Гутерріш у Львові
UN Spokesperson (Twitter)
  • 19 серпня в Одесі відвідає чорноморський порт, де відновився експорт зерна відповідно до угоди, укладеної за посередництва ООН.
  • 20 серпня Гутерреш відвідає Обʼєднаний координаційний центр у Стамбулі, до складу якого входять російські, українські, турецькі чиновники та представники ООН і які контролюють експорт українського зерна та добрив Чорним морем.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький заявив, що в Євросоюзі роками не хотіли чути попередження про російську загрозу, а багато європейських лідерів були "спокушені" російським диктатором володимиром путіним.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ердоган приїхав до Львова: зустріч із Зеленським та Гутеррешем відбудеться сьогодні (відео) Ердоган приїхав до Львова: зустріч із Зеленським та Гутеррешем відбудеться сьогодні (відео)
У складі делегації Ердогана також є представники військово-політичного керівництва Туреччини.
В Україні збудують центр експлуатації турецьких безпілотників Bayraktar (відео) В Україні збудують центр експлуатації турецьких безпілотників Bayraktar (відео)
Новий центр побудують поблизу Василькова, що у Київській області на землях, що належать Міноборони. Надалі планується будівництво цілої низки подібних центрів по всій території Україні.
Loading...
Load next