Зрадника та колаборанта Ковальова застрелили на Херсонщині, - Хлань

Зрадника та колаборанта Ковальова застрелили на Херсонщині, - Хлань

Нардепа-колаборанта Олексія Ковальова застрелили у Залізному Порту Херсонської області.

Про це повідомляє ПравдаТУТ News з посиланням на депутата Херсонської обласної ради Сергія Хланя в Facebook.

Дані потребують уточнення, але цікаво, що про смерть свого «міністра» повідомляли і пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалили, - зазначив Хлань.

Для довідки:

  • У липні 2022 року стало відомо, що український бізнесмен Віталій Кропачов купив компанію "Корона санрайс", яка має цифрову ліцензію для трансляції 4 каналу, що досі належить нардепу-колаборанту Олексію Ковальову. 19 липня 2022 року кінцевим бенефіціарним власником телеканалу замість Ковальова став столичний юрист Максим Варламов.
  • 6 липня ДБР повідомило Олексію Ковальову про підозру у державній зраді. У ході розслідування встановлено, що на початку липня цього року Ковальов обійняв посаду заступника голови у незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора - "уряді Херсонської області". 
  • 15 липня ДБР обрали запобіжний захід нардепу Ковальову у вигляді тримання під вартою без права внесення застави та оголосили його в розшук.
  • Також нардеп відзначився тим, що вивозив з Херсонщини продукти до Криму, завозив звідти пально-мастильні матеріали для агресора, віддав для розміщення окупаційних військ санаторій в Голій Пристані.

До слова, у червні уже здійснювали замах на Ковальова: йому підірвали авто на окупованій частині Херсонщини. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next