Одна з правлячих партій Німеччини закликала розібрати "Північний потік-2"

Одна з правлячих партій Німеччини закликала розібрати "Північний потік-2"

Парламентська фракція "Вільних демократів" - одного з трьох членів правлячої "світлофорної коаліції" - закликала розібрати так і не запущений російський газопровід "Північний потік-2". Повідомляє Spiegel.

Ми вимагаємо демонтувати "Північний потік-2" та якнайшвидше розробити концепцію юридичного, технічного і правового захисту, - йдеться у документі-позиції, схваленому на зустрічі у Бремені.

"Вільні демократи" наголошують, що "Північний потік" від початку був геополітичним проєктом, спрямованим на ізоляцію України, та у підсумку нашкодив і Німеччині.

Партія закликає до розширення санкцій проти керівництва рф та видворення з країни родичів підсанкційних росіян, які мають візи і право на проживання у Німеччині. 

Вони також зауважують, що якщо окремі країни, у тому числі кандидати у члени ЄС, не поспішають приєднуватись до санкцій, допомагають рф обходити їх чи навіть постачають росії зброю, за це мають бути наслідки. 

Нагадаємо, що "Україна готова швидко стати членом ЄС, "за дві ночі" - Кулеба.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Моя прихильність до Північного Потоку-2 була помилкою, - Штайнмаєр вперше визнав власні помилки Моя прихильність до Північного Потоку-2 була помилкою, - Штайнмаєр вперше визнав власні помилки
Штайнмаєр заявив, що Захід зазнав невдачі у стосунках з Кремлем.
Німеччина може зупинити "Північний потік-2" з огляду на ситуацію в Україні Німеччина може зупинити "Північний потік-2" з огляду на ситуацію в Україні
За словами віцеканцлера будівництво газопроводу може відвернути увагу Заходу від України як країни, яка здійснює транзит газу.
Loading...
Load next