"Тільки терористи приймають терористів": Лавров зустрівся з лідером терористичного руху ХАМАС

"Тільки терористи приймають терористів": Лавров зустрівся з лідером терористичного руху ХАМАС

Глава МЗС рф лавров зустрівся з лідером палестинського терористичного руху ХАМАС Ісмаїлом Ханієм у москві для "обговорення взаємних зв'язків".

Посольство України в Ізраїлі відреагувало на це заявою:

Лише країна, яка вбиває тисячі дітей, жінок і чоловіків під приводом "звільнення своїх громадян", може прийняти у себе лідера терористичної організації першого рангу.

Дипломати також наголосили, що світ не повинен сидіти склавши руки та спостерігати за цим безумством з боку, настав час почати діяти, а не просто говорити.

Зауважимо, напередодні у Британії запропонували визнати партію "єдина росія" терористичною організацією.

Про це заявив член комітету у закордонних справах британського парламенту Ліам Бірн після візиту до Києва.

Пропоную розглянути посилення тиску на російську еліту шляхом оголошення "єдиної росії" терористичною організацією, як ми це зробили в разі ЕТА, "Хезболли" або ХАМАС, заборона на російські туристичні візи та сильніші гарантії для експорту зерна, наприклад заборонена для польотів зона над Чорним морем, – зазначив британський політик.

Нагадаємо, Кремль вербує вояк з Далекого Сходу, бо ті краще переносять холоди – ГУР.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров гостро відреагував на заяву Кравчука та сподівається, що Франція та Німеччина не підтримають перенесення переговорів зі столиці Білорусі - Мінська.
"Англосакси щось готують": Лавров заявив, що Росія порадить частині своїх дипломатів виїхати з України "Англосакси щось готують": Лавров заявив, що Росія порадить частині своїх дипломатів виїхати з України
Також Лавров порівняв Кулебу із Геббельсом через відмову вести прямі перемовини з терористами "ЛДНР".
Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії
У Міністерстві закордонних справ України задоволені нервовою реакцією Кремля на "Кримську платформу".
Loading...
Load next