Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії

Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії
У Міністерстві закордонних справ України задоволені нервовою реакцією Кремля на "Кримську платформу".

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров назвав саміт "Кримської платформи" щодо деокупації півострова "шабашем". Однак, український очільник МЗС Дмитро Кулеба задоволений нервовою реакцією Лаврова й нагадав, що нараз Лавров перебуває у Криму незаконно, який він напередодні відвідав. Про це Кулеба повідомив під час брифінгу 13 серпня, який МЗС транслювало у Facebook.

Через тиждень відбудеться черговий шабаш — "Кримська платформа", на якій Захід буде продовжувати пестити неонацистські, расистські настрої сучасної української влади, - заявив раніше росіянин Лавров.

Однак, такі його висловлювання не обурили українську сторону, а навіть навпаки ж.

Сергій Лавров, міністр закордонних справ Російської Федерації, незаконно відвідав український Крим. Там він зробив ряд гнівних заяв про "Кримську платформу": назвав її шабашем, збіговиськом. Я не буду приховувати - я задоволений цією нервовою реакцією.

Як казав Магатма Ґанді, спочатку вони вас ігнорують, потім з вас сміються, потім з вами борються і потім ви перемагаєте, - заявив Дмитро Кулеба.

Зауважимо, що Кулеба також заявив, що кількість учасників Кримської платформи зросла. Таким чином, участь у саміті візьмуть вже 42 країни.

Нагадаємо, що Сполучені Штати на саміті "Кримської платформи", який відбудеться 23 серпня, представить впливовий міністр транспорту Пітер Буттіджич.

Читайте також
"Там палає": Кулеба прокоментував реакцію Росії на "Кримську платформу" "Там палає": Кулеба прокоментував реакцію Росії на "Кримську платформу"
Дмитро Кулеба назвав реакцію Москви на проведення саміту Кримської платформи "істеричною" й заявив, що у Росії та проросійських ЗМІ "палає" після проведеного саміту.
Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму
МЗС України й міністр Дмитро Кулеба звернулись до генеральної секретарки ОБСЄ Гельги Шмід з проханням, щоб ОБСЄ збільшила кількість своїх зусиль на кримському напрямку.
"Обурлива війна, яку розв'язала Росія": Кулеба відповів на слова Лаврова "Обурлива війна, яку розв'язала Росія": Кулеба відповів на слова Лаврова
Обурливою є війна, яку Російська Федерація розв’язала на Донбасі і яка призвела до загибелі понад 14 тисяч осіб.
Loading...
Load next