Путін не виявляє бажання припинення війни дипломатичним шляхом, - Білий дім

Путін не виявляє бажання припинення війни дипломатичним шляхом, - Білий дім

У Білому домі не вважають, що президент рф путін налаштований сісти за стіл для дипломатичного врегулювання війни в Україні.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на СNN.

 Путін не виявив жодного бажання припинити розв’язання цієї війни проти українського народу, як ми бачили під час його ударів у відповідь у Харкові лише цими вихідними. Тому я не думаю, що ми ще там (за столом переговорів, - ред.). Очевидно, що президент Байден повністю підтримує дипломатичне завершення цієї війни, закінчення, яке ми хотіли б побачити сьогодні, якщо це можливо, але я просто не знаю, чи ми зараз бачимо це на горизонті, — сказав координатор Ради національної безпеки зі стратегічних комунікацій США Джон Кірбі. 

Він додав, що США уважно спостерігають за погрозами путіну зі сторони як опозиції, так і його ж соратників в рф. 

Дуже цікаво бачити, чи не так зараз, що він (путін - ред.) стикається з деякими публічними докорами не лише від опозиційних діячів, а й від фактично обраних посадових осіб усередині Росії. Це не маловажливо. І ми вже починаємо бачити ознаки того, що вони, ймовірно, почнуть розправлятися з деякими з цих обраних дисидентів. Ми уважно спостерігатимемо за цим. Але примітно, що зараз навіть обрані муніципальні чиновники виступають проти пана Путіна, – сказав він. 

Вас також може зацікавити стаття: Все тільки починається, а Україна вже досягла значного успіху, — Блінкен про контрнаступ ЗСУ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані Кремль відреагував на пропозицію Зеленського щодо зустрічі з Путіним у Ватикані
Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що наразі Росія не отримувала офіційної пропозиції від президента Зеленського провести зустріч з Путіним у Ватикані.
Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані Зеленський хоче зустрітися з Путіним у Ватикані
Президент України заявив, що він має намір зустрітись із Володимиром Путіним у Ватикані. Адже це, на його думку, ідеальне місце для діалогу про мир.
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Loading...
Load next