"Нічого не чув, грають самі з собою": Зеленський про переговорні пропозиції Росії

"Нічого не чув, грають самі з собою": Зеленський про переговорні пропозиції Росії

Президент України Володимир Зеленський нічого не чув про пропозиції російської федерації, які, нібито, були передані українській делегації на переговорах.

Про це він сказав на брифінгу з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем у середу, передає Gazeta.ua.

Нічого про це не чув, нічого не бачив. Упевнений, що нам нічого не передали. М'яч на нашому боці. Я непогано раніше грав у футбол у мирний час. Там правило - є дві команди і щоб був м'яч. Мені здається він (прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков) сам із собою грає. З такими серйозними речами не граються. Ми обов'язково покажемо, як ми б'ємо по воротах, як тільки нам дадуть м'яч, - сказав Зеленський.

Також Володимир Зеленський готовий обміняти російських військовополонених на безпечний прохід для цивільних та українських військ у Маріуполі.

Він також повідомив, що на заводі "Азовсталь" у Маріуполі ховаються майже тисяча мирних жителів, передає ZN.UA.

Українська влада намагається врятувати з Маріуполя цивільних і військових. Ключем до їхнього порятунку можуть стати полонені окупанти.

Ми готові до різних форматів обміну наших людей на росіян. Російських військових, яких вони залишили. І трупи вони залишили, і поранених вони залишили. І тому ми готові заради наших людей, як військових, так і цивільних, на будь-який формат обміну. Це така сама правда, як і те, що я готовий до діалогу впродовж останніх трьох років щодо кінця війни з президентом рф, - сказав Зеленський.

Наразі в Офісі президента чекають відповіді від Кремля.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що наші захисники готові боротися з окупантами за Донбас.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Loading...
Load next