Україна подає заявку на вступ до НАТО - Зеленський (відео)

Україна подає заявку на вступ до НАТО - Зеленський (відео)

Речник Офісу президента Сергій Никифоров заявив, що в офісі президента не дивилися промову російського диктатора володимира путіна. Там тривало засідання РНБО. Про це повідомив речник президента України Володимира Зеленського Сергій Никифоров у коментарі "Суспільному".

В офісі президента не дивилися промову владіміра путіна. Зараз там триває засідання Ради нацбезпеки та оборони, реакція президента Володимра Зеленського буде у відеозверненні, - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 30 вересня, Володимир Зеленський скликав екстрене засідання РНБО. Про що говорили та що вирішили читайте далі.

Президент Володимир Зеленський оголосив про подачу Україною заявки на пришвидшений вступ до Північноатлантичного альянсу. Повідомив президент України у соцмережах.

Де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Де-факто ми вже довели сумісність зі стандартами Альянсу. Вони реальні для України – реальні на полі бою та в усіх аспектах нашої взаємодії. Ми довіряємо одне одному, ми допомагаємо одне одному, і ми захищаємо одне одного. Це і є Альянс. Де-факто.

Сьогодні Україна подає заявку, щоб зробити це де-юре. За процедурою, яка відповідатиме нашому значенню для захисту всієї нашої спільноти. У пришвидшеному порядку. 

Ми робимо свій визначальний крок, підписуючи заявку України на вступ у пришвидшеному порядку до НАТО, - Зеленський.

Нагадаємо, що путін анексував ще частину України.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Розглянуть санкції проти Росії: Зеленський скликає РНБО на 17 вересня Розглянуть санкції проти Росії: Зеленський скликає РНБО на 17 вересня
Початок засідання, під час якого планують розглянути якість "програмні документи" та нові санкції проти країни-агресора Російської Федерації, запланований на 17:00.
Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом Зеленський доручив скликати засідання РНБО після поїздки до адмінмежі з окупованим Кримом
Президент України доручив секретареві РНБО Олексію Данілову найближчим часом скликати нове засідання Ради національної безпеки і оборони щодо безпекової ситуації на адмінмежі з окупованим Кримом та інших південних й східних областей.
Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі Зеленський скликає засідання РНБО: Данілов зайнявся організацією зустрічі
Усі члени РНБО України поінформовані про дату, час та місце проведення засідання. Водночас порядок денний засідання наразі не оприлюднили.
Loading...
Load next