"росія намагалась купити через треті країни 200 тисяч бронежилетів" – Резніков

"росія намагалась купити через треті країни 200 тисяч бронежилетів" – Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков розповів, що росія намагалася замовити через треті країни 200 тис. бронежилетів і 500 тис. комплектів зимового одягу, але отримала відмову від Туреччини.  Сказав Резніков на пресконференції Forbes "Без рожевих окулярів. Бізнес і держава під час війни". Повідомляє Інтерфакс-Україна.

Факти, які я спостерігаю, - це провал "могилізації" в росії, їхній провал забезпечення нового контингенту...

Ми маємо точну інформацію з Туреччини від наших партнерів, що росіяни намагалися замовити через треті країни 200 тис. бронежилетів і 500 тис. комплектів зимового одягу. Це означає, що у них із цим біда. Турецькі партнери їм, до речі, відмовили.

Резніков вважає, що провал так званої спеціальної військової операції призведе до заміни режиму в росії.

Моє розуміння – це провал нинішнього кремлівського режиму в росії. Відповідно, вони зроблять якісь кадрові рішення, когось звинуватять, найімовірніше, російських військових, у провалі "спеціальної військової операції", їм потрібні чиїсь голови.

Також він вважає, що режим путіна зміниться, а також, що це дасть можливість Україні спокійно повернути свої законні території.

Але це вже не витримає режим, буде заміна режиму, буде "ідеальний шторм" у росії, а ми в цей момент рухатимемося з нашими контрнаступальними операціями за підтримки наших партнерів і готуватимемося до того, що з новим керівництвом росії за допомогою партнерів буде обговорено нову систему гарантій безпеки для України, яка приведе до завершення цієї війни та нашого виходу на всі кордони, які визнані міжнародною спільнотою у 1991 році.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com 

Читайте також
"Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні "Я прошу не сіяти паніку": Резніков розповів про ситуацію на українському кордоні
З кінця жовтня 2021 року Росія стягує війська до українських кордонів.
Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю
Раніше повідомлялося, що Німеччина виключає можливість поставки летальної зброї Україні, оскільки в країні діє заборона на експорт зброї в кризові регіони.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next