"Кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує нам можливість звільняти наших героїв", - Зеленський

"Кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує нам можливість звільняти наших героїв", - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський відзначив підрозділи, які забезпечили результат у поповненні обмінного фонду та наголосив, що кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує нам можливість звільняти наших героїв.

Хочу відзначити сьогодні ті підрозділи, які забезпечили нам результат у поповненні обмінного фонду. Це надзвичайно важливо: кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує нам можливість звільняти наших героїв, - сказав Зеленський.

Також він подякував 54-му окремому розвідувальному батальйону імені Михайла Тиші, 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді й 92-й окремій механізованій бригаді, які під час наступальних дій суттєво збільшили нашу можливість повертати українців додому.

Ми пам’ятаємо про наших людей, яких утримують у росії. Ми маємо звільняти їх і маємо звільнити їх усіх, не залишаючи ворогу нікого. Але для цього нам потрібно брати в полон окупантів – якнайбільше, - сказав президент.

Нагадаємо, що Литва, Латвія та Естонія закликають створити спецтрибунал проти керівництва рф.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
росію не потрібно вмовляти, на неї потрібно тиснути – Зеленський росію не потрібно вмовляти, на неї потрібно тиснути – Зеленський
Через політичний та економічний тиск можна досягнути нових можливостей обміну військовополонених.
Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень
Завтра, 28 квітня, відбудеться відеоконференція загального засідання Тристоронньої контактної групи.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next