Зеленський офіційно схвалив санкції проти олігархів та компаній рф

Зеленський офіційно схвалив санкції проти олігархів та компаній рф

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти бізнесменів та компаній рф. Відповідні укази №726 та №727 від 19 жовтня оприлюднено на сайті Президента.

Згідно з указом, санкції вводяться проти 1374 компаній, організацій та інших юридичних осіб, деякі терміном на 10, деякі - на 5 років.

Тим ще указом введено санкції проти 2251 фізичної особи, деякі громадяни рф. Так, санкції проти деяких осіб - на десять років, проти деяких - на 5 років. Серед них зокрема Лілія та Павло Ротенберги, Саїд Керімов. 

Указом №727 вводяться санкції також проти фізичних осіб, у цьому списку їх 256, санкції вводяться на 10 років. Зокрема, брати Ротенберги - бізнесмен Аркадій Ротенберг та Борис Ротенберг, члени їх сім'ї, депутат радфеду рф Сулейман Керімов, мільярдер і політик Михайло Прохоров та інші.

Нагадаємо, що ексглава МЗС Литви: якщо рф вже розповідає, що воює з НАТО, залишається взяти Україну до НАТО.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції Три лайнери Медведчука і Козака: РНБО ввела нові санкції
Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що на новому засіданні було введено нові санкції проти компаній, на які зареєстровані три лайнери Медведчука та Козака.
СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції СБУ не пустила в українське небо літак нардепа щодо якого РНБО застосувала санкції
За інформацією ЗМІ, йдеться про літак підсанкційного нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.
Зеленський скликає нове засідання РНБО: коли відбудеться Зеленський скликає нове засідання РНБО: коли відбудеться
В Офісі президента назвали дату.
Loading...
Load next