У ЄС пропонують новий пакет санкцій проти росії

У ЄС пропонують новий пакет санкцій проти росії

Віцепрезидент Європейської комісії Віра Юрова заявила, що Брюссель працює над новим пакетом санкцій проти росії у зв'язку з її вторгненням в Україну. Повідомляє Politico.

Юрова напередодні ввечері сказала, що ЄС "вийде з новими санкціями, можливо, скоро".

Єврокомісар також наголосила на ролі "деяких сусідніх країн", які дозволяють торгувати підсанкціонними товарами в росію.

Повідомляється при цьому, що на зустрічі послів ЄС у середу посадовці блоку не отримали більшої ясності щодо майбутнього пакету санкцій, про що заявили три дипломати ЄС, "але очікується, що в центрі уваги буде білорусь".

ЄС запровадив низку пакетів санкцій у відповідь на безпрецедентний і неспровокований військовий напад росії на Україну та незаконну анексію територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України Лідери ЄС заявили, що білорусь разом із росією несе повну відповідальність за агресивну війну проти України
З території Білорусі систематично завдають ракетних ударів по військових та цивільних об'єктах в Україні.
Пакет санкцій від ЄС завдасть непоправної шкоди російській економіці, - Кулеба Пакет санкцій від ЄС завдасть непоправної шкоди російській економіці, - Кулеба
Водночас Україна готова до будь-якого розвитку подій.
Loading...
Load next