Кабмін звільнив Вітренка з посади голови "Нафтогазу"

Кабмін звільнив Вітренка з посади голови "Нафтогазу"

Кабінет Міністрів України звільнив Юрія Вітренка з посади голови НАК “Нафтогаз”. Про це у своєму Telegram повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Кабмін звільнив Юрія Вітренка. Новим головою "Нафтогазу", скоріш за все, стане Олексій Чернишов, міністр регіонального розвитку, – написав Гончаренко.

Нардеп повідомив, що уряд проголосував одностайно. За його словами, це свідчить про те, що Вітренка зняли “не зовсім через результати, а через політичну волю”.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кабмін закликав наглядову раду "Нафтогазу" продовжити працювати до обрання нової Кабмін закликав наглядову раду "Нафтогазу" продовжити працювати до обрання нової
Кабінет міністрів України попросив членів наглядової ради "Нафтогазу" продовжити виконувати свої посадові обов'язків до завершення конкурсу на посади нових.
Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео) Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео)
Колишній генпрокурор Рябошапка заявив, що знає ім'я цього олігарха, однак "але я не хотів би відкривати або порушувати таємницю досудового розслідування".
Loading...
Load next