Зеленський підписав закон про посилення захисту критичної інфраструктури

Зеленський підписав закон про посилення захисту критичної інфраструктури

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, згідно з яким Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації виконуватиме функції уповноваженого органу з питань захисту критичної інфраструктури. Повідомляє Держспецзв'язку.

Президент України Володимир Зеленський підписав ухвалений Верховною Радою закон, що вносить низку змін до деяких законів України щодо формування та реалізації державної політики у сфері захисту критичної інфраструктури, – ідеться у повідмоленні.

Тепер Держспецзв’язку виконуватиме функції уповноваженого органу з питань захисту критичної інфраструктури України.

Голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь повідомив, що зараз триває робота над створенням переліку об’єктів критичної інфраструктури. Також буде сформовано та наповнено реєстр об’єктів критичної інформаційної інфраструктури, який допоможе проаналізувати рівень захищеності, ефективніше виявляти загрози та забезпечити надійний захист.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський ветував закон про брехню у деклараціях та повернув його на розгляд парламенту України Зеленський ветував закон про брехню у деклараціях та повернув його на розгляд парламенту України
Президент України ветував закон про повернення тюремної відповідальності за брехню в деклараціях. Володимир Зеленський повернув законопроєкт до Верховної Ради зі своїми власними пропозиціями.
Зеленський підписав закон, який є необхідним для завершення земельної реформи в Україні Зеленський підписав закон, який є необхідним для завершення земельної реформи в Україні
Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт №2194 про дерегуляцію управління у сфері земельних відносин, який дозволяє передавати землі за межами населених пунктів у комунальну власність.
"Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів "Кожен українець знає, хто ці люди", - Зеленський прокоментував ухвалення закону про олігархів
В Україні зроблено ще один крок для позбавлення олігархів впливу на чиновників, вважає президент.
Loading...
Load next