"Розглядаємо будь-які сценарії": Подоляк про евакуацію в разі блекауту

"Розглядаємо будь-які сценарії": Подоляк про евакуацію в разі блекауту

 Влада розглядає будь-які сценарії, якщо в Україні буде повний блекаут. Про це в інтерв’ю "Радіо Свободі" повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Безумовно, ми розглядаємо будь-які сценарії. Держава для того і існує, щоб, в тому числі, максимально песимістичні сценарії розглядати. У тому числі, якщо буде повний блекаут по всій країні. Безумовно, розглядаємо. Але перш за все держава працює над тим, щоб не було, щоб були компенсаторні механізми, щоб проводити ремонти, щоб можна було забезпечити опалення чи водопостачання в будь-якому випадку, щоб були альтернативи, – розповів Подоляк.

Він зазначив, що взимку перевезти 3 мільйони – дуже тяжко з логістичного погляду.

Якщо ми готові це зробити, будемо готові. Але не треба просто так виходити і казати: якщо буде повний блекаут, то будемо усіх евакуювати, – додав Подоляк.

Нагадаємо, що Рада Європи визначилась з датою саміту, який збирає вперше за 17 років через росію та війну.

Злата Новосельськаpravdаatutnews.com

Читайте також
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next