Наступного тижня у Пентагоні відбудеться 7-ме засідання "Рамштайн"

Наступного тижня у Пентагоні відбудеться 7-ме засідання "Рамштайн"

Глава Пентагону Ллойд Остін проведе чергову зустріч міністрів оборони країн Контактної групи з питань оборони України, друга назва з'їзду «Рамштайн». Цього разу сьоме засідання відбудеться в режимі онлайн. Повідомляє сайт Пентагону.

Про це повідомила в четвер під час брифінгу заступниця речника Міністерства оборони США Сабріна Сінгх.

Наступного тижня міністр проведе сьоме засідання Контактної групи з питань оборони України. Ця зустріч проводитиметься віртуально тут, у Пентагоні, – повідомила Сабріна Сінгх.

Як зазначила речниця, ця зустріч дозволить міністру оборони та міністрам оборони з майже 50 країн обговорити зусилля, спрямовані на забезпечення України засобами для захисту її суверенітету від подальшої російської агресії. І додаткова інформація буде надана.

Нагадаємо, що окупанти мінують Херсон та хочуть зробити його “містом смерті” - ОП.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО
Сьогодні Зеленський, виступаючи на колегії Служби безпеки України, згадав про санкції, застосовані за рішенням РНБО, та подякував СБУ "за важливу інформацію та пропозиції для засідань РНБО".
Сторонам не вдалося "подолати різну інтерпретацію Мінських домовленостей": підсумки другої зустрічі "нормандської четвірки" Сторонам не вдалося "подолати різну інтерпретацію Мінських домовленостей": підсумки другої зустрічі "нормандської четвірки"
Майже за дев'яти годин переговорів радники лідерів країн Нормандського формату «не змогли дійти» до спільного документу.
Loading...
Load next