Європарламент визнав росію державою-спонсором тероризму

Європарламент визнав росію державою-спонсором тероризму

Європейський парламент ухвалив резолюцію про визнання росії державою-спонсором тероризму. Про це повідомляє DW.

Європарламент ухвалив резолюцію про визнання рф державою-спонсором тероризму. Голосування щодо неї відбулося на сесії у Страсбурзі. Це відповідь ЄС на широкомасштабні атаки російських військ на об'єкти критичної інфраструктури України, – ідеться у повідомленні.

Журналіст “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк повідомив, що резолюцію підтримало 494 європарламентарії, 58 були проти, 24 – утрималися.

Варто зазначити, що ця резолюція не має обов'язкової сили і що в ЄС немає списку терористів, подібного до американського, - написав він у Twitter.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Президентка Європарламенту підтримує міжнародний трибунал над керівництвом росії (відео) Президентка Європарламенту підтримує міжнародний трибунал над керівництвом росії (відео)
До створення міжнародного трибуналу над політичним керівництвом рф закликав керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.
Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю
Раніше повідомлялося, що Німеччина виключає можливість поставки летальної зброї Україні, оскільки в країні діє заборона на експорт зброї в кризові регіони.
Loading...
Load next