Білоруська армія не братиме участі у війні - Лукашенко

Білоруська армія не братиме участі у війні - Лукашенко

Білоруська армія не братиме участі у війні, розв'язаній росією проти України, запевняє диктатор Білорусі Олександр Лукашенко. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Якщо ми безпосередньо збройними силами, живою силою вплутаємось у цей конфлікт, ми нічого до цього не додамо, а зробимо навпаки гірше. Це не роль Білорусі у цьому конфлікті, - сказав Лукашенко.

За його словами, Білорусь задіяна у цій війні "за багатьма напрямами", але без безпосередньої участі військових.

Ми не вплутуємося, нікого не вбиваємо, живої сили туди не вводимо, тому що в цьому нема потреби, - стверджує білоруський правитель.

 Нагадаємо, що Шольц закликав російську армію припинити атаки на мирне населення України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО Лукашенко і Путін обговорили прагнення України щодо вступу в НАТО
Президенти Білорусі та Російської Федерації обговорили теперішню ситуацію в Україні й домовилися зустрітися найближчим часом, щоб обговорити наявні проблеми в їх країнах.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Лукашенко заявив, що провів в Україні спецоперацію "зі звільнення білорусів" Лукашенко заявив, що провів в Україні спецоперацію "зі звільнення білорусів"
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час засідання ради нацбезпеки заявив про успішну спеціальну операцію "зі звільнення білорусів" з території України.
Loading...
Load next