Прем'єр Бельгії прибув до Києва: оголосив про нову гуманітарну і військову допомогу (відео)

Прем'єр Бельгії прибув до Києва: оголосив про нову гуманітарну і військову допомогу (відео)

Прем'єр-міністр Бельгії Александер де Кроо прибув до Києва та оголосив про нову гуманітарну і військову допомогу. Про це він повідомив у Twitter.

Прибув до Києва. Після нещодавніх сильних бомбардувань, стоїмо пліч-о-пліч з народом України більше, ніж раніше. Напередодні холодних зимових місяців Бельгія виділяє нову гуманітарну і військову допомогу, - зазначив де Кроо.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next