У москві відреагували на становлення цін на російську нафту

У москві відреагували на становлення цін на російську нафту

Москва відкидає обмеження ціни на нафту, встановлене західними партнерами України, і пригрозила припинити постачання країнам, які його схвалили.

москва вже дала зрозуміти, що не буде постачати нафту тим країнам, які підтримують антиринкові обмеження цін, - написав він.

Прессекретар кремля дмитро пєсков заявив, що рф не прийматиме стелю цін на нафту, кремль поки що аналізує ситуацію, але певну підготовку до такого рішення ЄС було проведено.

Постійний представник росії при міжнародних організаціях у Відні Михайло Ульянов повідомив у своєму Twitter, що "з цього року Європа буде жити без російської нафти".

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
У США не вірять, що на затонулому крейсері "Москва" була ядерна зброя У США не вірять, що на затонулому крейсері "Москва" була ядерна зброя
Раніше з'явилась інформація, що на російському крейсері могло бути дві ядерні боєголовки.
"Адекватних пояснень не почув": Зеленський відреагував на затримку обрання керівника САП "Адекватних пояснень не почув": Зеленський відреагував на затримку обрання керівника САП
У своєму Twitter глава держави повідомив, що "не почув адекватних пояснень" щодо затримки конкурсу і закликав конкурсну комісію "виконати свій обов’язок".
Loading...
Load next