Зеленський приїхав на Донбас і записав звідти привітання для ЗСУ

Зеленський приїхав на Донбас і записав звідти привітання для ЗСУ

Президент Володимир Зеленський записав привітання Збройним силам України перебуваючи поблизу Слов’янська в Донецькій області. Відомо зі звернення Зеленського.

Шановні військово службовці, шановні ветерани. Від щирого серця я вітаю вас із великим святом, з цим великим днем – днем Збройних сил України.

Зараз рік ЗСУ. Час ЗСУ. Всі бачать, хто такі українські захисники і захисниці. Хтось прозвав себе другою армією світу. Але всі бачать у кого перше місце. Всі бачать вашу міць, гарт, ваші уміння, ваші стандарти, стандарти України.  

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ Кадрові зміни в ЗСУ: Зеленський звільнив начальника Генштабу та командувачів ООС і ДШВ
Володимир Зеленський продовжує звільняти очільників оборонних структур. Цього разу президент провів кадрові зміни в структурі української армії.
США передадуть Україні швидкісні  бойові катери Mark VI вже у наступному році США передадуть Україні швидкісні бойові катери Mark VI вже у наступному році
США передадуть Україні модернізовані бойові катери. Крім того, український флот поповниться протимінними кораблями і сучасними ракетними катерами.
"Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил "Застосовували нечесні і брудні прийоми": ексзаступника секретаря РНБО Кривоноса звільнили з лав Збройних сил
Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки та оборони та генерал-майор Сергій Кривонос заявив, що його звільнили з лав Збройних Сил України. За його словами, він не писав рапорт.
Loading...
Load next