шойгу запропонував збільшити призовний вік у рф

шойгу запропонував збільшити призовний вік у рф

Міністр оборони росії сергій шойгу запропонував збільшити призовний вік. На колегії міністерства оборони він звернувся до президента росії володимира путіна з пропозицією брати на строкову службу в армії з 21 до 30 років, а не з 18 до 27, як зараз.

При комплектуванні збройних сил поетапно збільшити вік призову громадян з 18 до 21 року, а граничний – підвищити до 30 років, – цитують росЗМІ заяви міністра.

шойгу також запропонував дозволити солдатам-строковикам укладати контракт із першого дня служби.

Зазначається, що чисельність російських збройних сил глава міноборони росії хотів би довести до 1,5 млн військовослужбовців, щоб контрактників серед них було 695 тисяч.

Нагадаємо, що Україна повернула ще 3 дітей, яких було вивезено до дитячого табору рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський підписав закон про призов резервістів у особливий період Зеленський підписав закон про призов резервістів у особливий період
Президент України підписав закон про призов на військову службу резервістів в особливий період без оголошення мобілізації. Цей документ з ініціативи глави держави Верховна Рада ухвалила 30 березня.
"Не вплинули на хід війни та перемелюються в боях": Шойгу зробив заяву щодо HIMARS "Не вплинули на хід війни та перемелюються в боях": Шойгу зробив заяву щодо HIMARS
Шойгу також розповів, що російським військовим в Україні насправді протистоять "об'єднані сили Заходу".
Loading...
Load next