Грузія відправляє в Україну 25 промислових генераторних станцій

Грузія відправляє в Україну 25 промислових генераторних станцій

Уряд Грузії придбав для України 25 генераторних установок високої потужності, сьогодні здійснено їхнє навантаження для подальшого відправлення. Повідомляє посольство України в Грузії.

Завдяки допомозі та підтримки наших друзів та союзників у тому числі з братньої Грузії, ми виграємо цю битву зі світовим злом – російським фашизмом, - додали у посольстві.

Наголошується, що йдеться про генератори промислового призначення, які можна використовувати для забезпечення безперебійної роботи лікарень, теплових енерго-централей, водонасосних станцій та інших об'єктів життєзабезпечення.

При завантаженні гуманітарної допомоги були присутні тимчасовий повірений у справах України в Грузії Андрій Касьянов та заступник міністра економіки та сталого розвитку Грузії Ромео Мікаутадзе.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео) У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео)
Грузинське видання зазначає, що Саакашвілі наразі перебуває у Трускавці, де проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".
В ЄС заявили про можливе скасування безвізу з Україною - ЗМІ В ЄС заявили про можливе скасування безвізу з Україною - ЗМІ
Деякі держави Європейського Союзу заявили про зловживання безвізового режиму країнами Західних Балкан, а також з Україною, Грузією і Молдовою.
Очільники МЗС України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель з офіційним візитом Очільники МЗС України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель з офіційним візитом
Глави Міністерств закордонних справ України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель зі спільним офіційним візитом 24 червня.
Loading...
Load next