“російські злочини не залишаться безкарними”: у ЄС відреагували на ранкову атаку рф

“російські злочини не залишаться безкарними”: у ЄС відреагували на ранкову атаку рф

Російські воєнні злочини не залишаться безкарними. Євросоюз продовжуватиме без припинення підтримувати Україну в її боротьбу з агресією рф. Про це, коментуючи ранкову масовану атаку москви у своєму Twitter, заявив Верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель.

Ще один безглуздий і масований російський ракетний удар по Україні, без розбору знищуючи інфраструктуру та медичні заклади, навмисно націлюючись і вбиваючи мирних жителів. Російські військові злочини не залишаться безкарними. Наша підтримка України продовжуватиметься без припинення, – написав він.

Нагадаємо, що посли США та Британії відреагували на новий ракетний удар рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Не може бути безпеки Європи без безпеки України, — Боррель Не може бути безпеки Європи без безпеки України, — Боррель
Глава європейської дипломатії підкреслив, що вже найближчими днями відбудеться зустріч міністрів закордонних справ і міністрів оборони країн ЄС.
Україна здобула повну перемогу над рф у Міжнародному суді ООН (відео) Україна здобула повну перемогу над рф у Міжнародному суді ООН (відео)
Суд ООН виніс рішення про негайне припинення росією вторгнення.
Зустріч США та РФ не матиме сенсу без участі Євросоюзу, — Боррель Зустріч США та РФ не матиме сенсу без участі Євросоюзу, — Боррель
Дипломат підтвердив рішучість щодо участі ЄС у переговорах на тлі кризи біля кордонів України та Росії.
Loading...
Load next