У мзс білорусі викликали посла України через "інцидент" із ракетою

У мзс білорусі викликали посла України через "інцидент" із ракетою

У мзс білорусі викликали посла України Ігоря Кизима, йому заявили "рішучий протест" у зв'язку з інцидентом із ракетою. Про це заявив журналістам речник білоруського зовнішньополітичного відомства Анатолій Глаз. Повідомляє БЕЛТА.

Сьогодні силами ППО білорусі було збито над територією білорусі українську ракету комплексу С-300. Це дуже серйозний інцидент. І білоруська сторона максимально серйозно до цього питання ставиться. У зв'язку з цим сьогодні в мзс білорусі був викликаний посол України Ігор Кизим, якому було заявлено рішучий протест. Ми зажадали, щоб українська сторона провела ретельне розслідування всіх обставин пуску зазначеної ракети, притягла до відповідальності винних і вжила вичерпних заходів, щоб не допустити повторення в майбутньому подібних інцидентів. Які можуть призвести до катастрофічних наслідків для всіх, - сказав Анатолій Глаз.

Відповідаючи на уточнює запитання, чи українська сторона визнала факт інциденту, представник мзс білорусі сказав:

Залишиться за стінами місця, де вручалася нота.

Анатолій Глаз також відповів на запитання, чи оголошувався хтось із українських дипломатів персонами нон грата.

Ні, сьогодні мова про це не йшла, - сказав він.

Нагадаємо, що військові Білорусі заявили, що збили українську ракету С-300.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Вас важко назвати кореспондентом": посол України у Мінську назвав пропагандисткою журналіста каналу Білорусь-1 (відео) "Вас важко назвати кореспондентом": посол України у Мінську назвав пропагандисткою журналіста каналу Білорусь-1 (відео)
Мова йде про звинувачення Мінська з приводу українського безпілотника.
Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео) Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео)
Українського посла в Білорусі не будуть відзивати з країни, через необхідність його присутності, оскільки на території республіки перебувають 30 українських громадян, які проходять там лікування.
Loading...
Load next