росія готується 10 вересня провести "вибори" на окупованих територіях - британська розвідка

росія готується 10 вересня провести "вибори" на окупованих територіях - британська розвідка

Російська окупаційна влада планує провести так звані вибори на окупованих територіях 10 вересня, щоб представити захоплені території "як невід'ємні частини" рф. Про це йдеться у зведенні Міністерства оборони Великої Британії на основі розвідданих.

Повідомляється, що 1 лютого голова ради федерації рф валентина матвієнко анонсувала "регіональні вибори" на території тимчасово окупованих у 2022 році регіонах України.

За її словами, так звані вибори пройдуть в один день голосування в рф 10 вересня — на цю дату на всій території країни-агресора заплановано голосування. За даними розвідки Сполученого Королівства, цей крок покликаний "подати території як невід'ємні частини" росії.

Це слідує за продовжуваними зусиллями щодо "русифікації" окупованих територій, які враховують перегляд систем освіти, зв'язку і транспорту, - ідеться в повідомленні.

У відомстві додали, що російські лідери висунуть аргумент для виправдання окупації, хоч демократичні російські вибори наразі й не доступні виборцям.

Нагадаємо, що "Україна не буде завдавати ударів по території росії новими ракетами", - Резніков.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Не Росії та її сателітам пояснювати Україні, як проводити вибори, – Айвазовська (відео) Не Росії та її сателітам пояснювати Україні, як проводити вибори, – Айвазовська (відео)
Українська влада має ухвалити політичне рішення про проведення чи непроведення виборів на підконтрольних уряду територіях, близьких до лінії розмежування
Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності
Зеленський наголосив, що дітям, які проживають на тимчасово окупованих територіях потрібно розповідати правдиву історію своєї країни.
Loading...
Load next