Прем’єр Швеції прибув до Києва, зустрівся з Зеленським (відео)

Прем’єр Швеції прибув до Києва, зустрівся з Зеленським (відео)

Прем’єр-міністр Швеції Ульф Крістерссон прибув з неоголошеним візитом до України. Повідомив президент України Володимир Зеленський.

Сьогодні вітаю в Україні прем’єр-міністра Швеції Ульфа Крістерссона. Україна і Швеція разом захищають людяність, свободу та Європу. Разом будемо й переможцями, - повідомив Зеленський у своєму Telegram-каналі, додавши відео зустрічі у Києві.

Це перший візит Крістерссона в Україну на посаді прем'єр-міністра. Його попередниця на посаді Магдалена Андерссон відвідала Україну торік.

Нагадаємо, що Швеція розглядає запит України про винищувачі Gripen – міністр оборони.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next