Генсек НАТО закликає "дати Україні те, що їй потрібно для перемоги" - AFP

Генсек НАТО закликає "дати Україні те, що їй потрібно для перемоги" - AFP

Очікується, що в суботу Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявить на Мюнхенській безпековій конференції, що союзники повинні надати Україні те, що їй потрібно, щоб перемогти рф. Пише AFP.

Ми повинні дати Україні те, що їй потрібно, щоб перемогти та одержати гору як суверенна, незалежна нація в Європі, - заявить він світовим лідерам, що зібралися на конференції, згідно з витягами з його виступу, з якими ознайомилося AFP.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com 

Читайте також
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
"Початок кінця України": Росія погрожує "наслідками для державності" у разі вступу до НАТО "Початок кінця України": Росія погрожує "наслідками для державності" у разі вступу до НАТО
МЗС Російської Федерації заявило, що вступ України до НАТО призведе до масштабного нарощування військових сил на Донбасі, а також нібито стане загрозою для її державності.
Loading...
Load next