рф веде неоколоніальну політику - Дуда

рф веде неоколоніальну політику - Дуда

Президент Польщі Анджей Дуда зазначив, що росія веде неоколоніальну, імперську політику, вона знищує інфраструктуру і вбиває людей в Україні.

Дуда наголосив, що у країнах Африки російська пропаганда, на жаль, залишається дуже ефективною. Відтак, важливим завданням для країн, наближених до зони бойових дій в Україні, є говорити правду. Він зазначив, що Польща голосно говорить про трагедію українського народу.

Ми говоримо правду, що це є нічим іншим як свого роду російська неоколоніальна імперська політика, що це імперія, яка переслідує людей, яка викрадає дітей, вивозячи їх з України у глиб росії, яка хоче грабувати Україну, яка хоче підпорядкувати собі вільну, суверенну державу і народ, - сказав він.

Нагадаємо, що путін має вивести війська з України, це основа для переговорів - канцлер Німеччини.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Засідання Ради Росія-НАТО: стала відома дата проведення заходу Засідання Ради Росія-НАТО: стала відома дата проведення заходу
У МЗС Росії підтвердили, що отримали пропозицію, але заявили, що її все ще розглядають.
Loading...
Load next