Ядерні погрози путіна є божевіллям - голова МЗС Австрії

Ядерні погрози путіна є божевіллям - голова МЗС Австрії

Міністр закордонних справ Австрії Александер Шалленберг наголосив, що погрози російського диктатора володимира путіна щодо застосування ядерної зброї є “абсолютним божевіллям” і демонструють ступінь його безвідповідальності. Про це Шалленберг сказав в інтерв’ю австрійській газеті Der Standard.

Ми маємо виходити з того, що війна триватиме, що обидві сторони намагатимуться розпочати весняні наступальні дії. Є побоювання, що ще не всі етапи ескалації пройдено. Те, що президент російської федерації продовжує більш-менш неприховано розмахувати ядерною дубиною — це абсолютне божевілля, — сказав Шалленберг.

Тако політик зауважив, що проблема погроз буде існувати допоки ця ядерна зброя буде взагалі існувати.

Поки вона існує, хтось буде погрожувати її застосуванням. Це також показує ступінь безвідповідальності російського керівництва, — наголосив він.

Нагадаємо, що "Падіння Бахмута" не означало б, що росія змінила хід війни - очільник Пентагону.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next