Саакашвілі заявив, що перебуває у стані, “близькому до смерті” — Sky News

Саакашвілі заявив, що перебуває у стані, “близькому до смерті” — Sky News

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що йому загрожує поліорганна недостатність і він весь час відчуває біль. Як пише Sky News, Саакашвілі сказав, що перебуває у стані, близькому до смерті.

Саакашвілі заявив Sky News, що перебуває на межі смерті у лікарні, куди його перевели із в’язниці, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що журналістів не пустили до лікарні, але вони змогли передати запитання Саакашвілі через його адвоката і отримати письмові відповіді.

Спочатку я був 120 кілограмів, зараз маю 64, якщо я стану менше ніж 60, лікарі прогнозують поліорганну недостатність, — сказав експрезидент Грузії та додав, що відчуває постійний біль.

Адвокат колишнього президента Грузії Шалва Хачапурідзе сказав Sky News, що стан його підзахисного погіршується з кожним днем.

Нагадаємо, що у Раді пропонують звернутися до Грузії та європейських інституцій щодо необхідності переведення Саакашвілі на лікування за кордон.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі Через погіршення здоров'я: Саакашвілі сьогодні не братиме участі у судовому процесі
Напередодні Саакашвілі також не взяв участі у судовому процесі у справі про незаконний перетин грузинського кордону.
У Саакашвілі спостерігаються епізоди втрати пам'яті - Ясько У Саакашвілі спостерігаються епізоди втрати пам'яті - Ясько
Колишній грузинський лідер голодував 50 днів на знак протесту, оскільки вважає себе політв'язнем.
Loading...
Load next