Медведєв почав лякати, що російська армія може піти на Львів

Медведєв почав лякати, що російська армія може піти на Львів

Заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв в інтерв’ю російським пропагандистам заявив, що для того, щоб досягти "цілей" у війні, російська армія може здійснити похід не лише на Київ, але й на Львів. Пишуть російські пропагандистські інформагентства.

Тут не можна виключати нічого. Якщо до Києва треба дійти - значить, треба йти до Києва, якщо до Львова - значить, треба йти до Львова, для того щоб винищити цю заразу, - каже Мєдвєдєв.

 За його словами, російське керівництво хоче досягти всіх "цілей" у війні проти України. Медведєв це називає "захистом" територій.

У широкому сенсі цього слова (треба) створити санітарну смугу, - сказав він.

Медведєв також повторив, що росія воює не з Україною, а з НАТО. 

Скажу лише одне, те, що і так очевидно: російська федерація воює не з Україною… наша країна воює з 3,6-мільйонною армією НАТО, - сказав він.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Підсумки пресмарафону Зеленського Підсумки пресмарафону Зеленського
Основні та найголовніші тези зустрічі.
Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба перебуває з робочим візитом у Стокгольмі.
"Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч "Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч
У Білому домі вчора заявили, що Росія може розпочати вторгнення в Україну під час Олімпіади.
Loading...
Load next