Зеленський зустрівся з президентом Італії

Зеленський зустрівся з президентом Італії

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Італійської Республіки Серджо Маттареллою в Римі.

Офіційна церемонія початку зустрічі транслювалася наживо на сторінці Офісу глави Української держави у Ютубі.

Лідер Італії зустрів Президента України біля Квіринальського палацу в Римі. Після короткого рукостискання глави держав прослухали гімни двох країни. Це перший візит Зеленського до Італії після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого.

Нагадаємо, У Сокільниках 29-річний мешканець Івано-Франківської області розбив вікно дверцят і викрав легковик

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
"Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком "Українці хочуть бачити вас своїм президентом": що говорив "Слуга народу" під час зустрічі з Лукашенком
Депутат від партії "Слуга народу" Євгеній Шевченко поїхав на зустріч з самопроголошеним президентом Олександром Лукашенко, яка відбулась у Палаці Незалежності в Мінську. Нардеп зазначив, що завжди мріяв про знайомство.
Зеленський заявив, що вони з Макроном на "одній хвилі" Зеленський заявив, що вони з Макроном на "одній хвилі"
Після зустрічі, яка відбулась 16 квітня у Парижі, президент України Володимир Зеленський повідомив, що вони з главою Французької Республіки "точно на одній хвилі й мають спільне бачення".
Loading...
Load next