Депутата Київради оголосили в міжнародний розшук

Депутата Київради оголосили в міжнародний розшук

Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про оголошення в міжнародний розшук депутата Київської міськради, обвинувачуваного в одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди.

Про це повідомляє САП.

5 червня 2023 року колегія суддів ВАКС задовольнила клопотання прокурора САП про оголошення в міжнародний розшук депутата Київської міськради, обвинуваченого в одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди, - ідеться у повідомленні.

Суд зважив на системні неявки обвинуваченого у судові засідання і наявність підтвердженої інформації про перетин кордону указаною особою та задовольнив клопотання у повному обсязі.

Клопотання щодо звернення в дохід держави застави у розмірі 9 млн 886 тис. грн та щодо обрання обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою буде розглянуто на наступному засіданні – 12 червня.

Нагадаємо, Україна відмовиться від винищувачів F-16 у літньому контрнаступі - Резніков

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Погіршення рейтингу України в Індексі сприйняття корупції: експерт назвав причину Погіршення рейтингу України в Індексі сприйняття корупції: експерт назвав причину
Піар-акції або справи з ознаками політичного впливу, якими займаються антикорупційні органи, заважають системній боротьбі з корупцією, впевнений експерт.
Справа "Межигір'я": суд заочно арештував сина Януковича Справа "Межигір'я": суд заочно арештував сина Януковича
Суд підтримав позицію прокурора і детектива та задовольнив клопотання у повному обсязі.
Loading...
Load next