Зеленський зустрівся із главою МЗС Британії

Зеленський зустрівся із главою МЗС Британії

Президент Володимир Зеленський обговорив із державним секретарем у закордонних справах, справах Співдружності націй і розвитку Великої Британії Джеймсом Клеверлі підготовку до саміту НАТО, реалізацію формули миру і відбудову України.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі.

Під час зустрічі обговорили важливі актуальні питання: очікування України від Вільнюського саміту НАТО, просування української формули миру та підготовки Глобального саміту з її реалізації, Лондонську міжнародну конференцію з відбудови України, - зазначив Зеленський.

Він також висловив вдячність за підтримку, яку Велика Британія надавала і продовжує надавати Україні.

Водночас Президент нагадав, що за останні тижні відбулися переговори з Прем’єр-міністром Великої Британії, був прямий діалог і досягнуті "дуже важливі домовленості".

Нагадаємо, Міллі високо оцінив готовність ЗСУ до контрнаступу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Президент підписав закон про реформу "Укроборонпрому" Президент підписав закон про реформу "Укроборонпрому"
Президент України Володимир Зеленський підписав закон про реформу ДК "Укроборонпром", що є крапкою у довгому та непростому процесі формування нового законодавчого фундаменту для розвитку українського державного ОПК.
Рішення про прохід есмінця "Defender" біля окупованого Криму ухвалював Джонсон — ЗМІ Рішення про прохід есмінця "Defender" біля окупованого Криму ухвалював Джонсон — ЗМІ
Борис Джонсон наразі ухиляється від відповіді чи справді остаточне рішення щодо проходу поблизу берегів окупованого Криму британського есмінця "Defender" приймав сам він.
Флот Великої Британії продовжить ходити біля берегів окупованого Криму Флот Великої Британії продовжить ходити біля берегів окупованого Криму
Корабель ВМС Великобританії "Defender" здійснював мирний прохід через територіальні води України відповідно до міжнародного права.
Loading...
Load next