За 5 останніх діб ворог випустив по Україні щонайменше 500 ракет та дронів: Зеленський у розмові з прем'єром Британії

За 5 останніх діб ворог випустив по Україні щонайменше 500 ракет та дронів: Зеленський у розмові з прем'єром Британії

Провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком.  Відомо, що вони обговорили продовження російського повітряного терору проти українських міст.

Про це він повідомив у соцмережі.

За 5 останніх діб ворог випустив по Україні щонайменше 500 ракет та дронів.

Дякую за суттєвий і різнобічний внесок Великої Британії в міцність української ППО, зокрема радарами, передовими протидроновими системами та ракетами. Обговорили продовження оборонної співпраці з наголосом на подальшому посиленні ППО та далекобійних спроможностей ЗСУ, ‒ заявив Зеленський.

Також вони відзначили продуктивну роботу над двосторонньою угодою про безпекові гарантії для України в межах вільнюської декларації країн «Великої сімки».

Маємо якнайшвидше її фіналізувати, ‒ додав Зеленський.

Також скоординували позиції щодо Української формули миру напередодні четвертої зустрічі радників у Давосі та обговорили підготовку до Глобального саміту миру на рівні лідерів і спільну роботу над конкретними пунктами Формули миру.

Нагадаємо, У Києві внаслідок ракетної атаки загинула науковиця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next