Нардепа від ОПЗЖ Пономарьова заарештовано - ОГП

Нардепа від ОПЗЖ Пономарьова заарештовано - ОГП

Народного депутата України від забороненої партії ОПЗЖ Олександра Пономарьова заарештовано за підозрою у державній зраді. 

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора України.

За клопотанням прокурорів Офісу Генпрокурора Печерський районний суд обрав народному депутату VII, VIII, IX скликань від забороненої політичної партії «ОПЗЖ» запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави, - йдеться у повідомлені Офісу Генпрокурора.

За даними слідства, 25 лютого 2022 року він вирушив з м. Києва до м. Бердянськ Запорізької області та перейшов на бік ворога. Перебуваючи у тимчасово окупованому Бердянську, він організував здійснення підприємницької діяльності підконтрольних йому підприємств та надавав допомогу ворогу в окупації міста.

Згодом народний депутат повернувся на підконтрольну українській владі територію. З Києва він продовжував координувати діяльність перереєстрованих на тимчасово окупованій території Запорізької області підконтрольних комерційних структур.

Нагадаємо, Нардеп Арістов склав з себе депутатські повноваження через відпочинок на Мальдівах

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку Кива привів своїх тітушок: у Києві суд обирає новий запобіжний захід Медведчуку
Кум Путіна переконаний, що "справедливим рішення суду" буде лише ухвала, яка не продовжить його домашній арешт.
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Loading...
Load next