Нардеп Арістов склав з себе депутатські повноваження через відпочинок на Мальдівах

Нардеп Арістов склав з себе депутатські повноваження через відпочинок на Мальдівах

Народний депутат України із "Слуги народа" Юрій Аристов склав з себе повноваження. 

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук.

До Верховної Ради України надійшла заява від народного депутата України Арістова Ю.Ю. про складання повноважень народного депутата України. Заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні, - написав Стефанчук.

Як відомо, заступника голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки нардепа партії «Слуга народу» 48-річного Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви.

У «Слузі народу» відреагували і пообіцяли виключити нардепа з фракції і позбавити мандата.

Нагадаємо, Туреччину знову трясе: на півдні країні стався потужний землетрус

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вірастюк таки переможець та депутат: Велика Палата ВСУ задовольнила апеляційні скарги Вірастюк таки переможець та депутат: Велика Палата ВСУ задовольнила апеляційні скарги
Велика палата ВСУ відмовила Шевченку та скасувала рішення Верховного суду щодо скасування протоколу ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом. Згідно з ухваленим рішенням протокол ЦВК про результати виборів - є законний, а Вірастюк - є народним депутатом.
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Loading...
Load next