Суд заочно арештував екснардепа Рабіновича в справі про держзраду

Суд заочно арештував екснардепа Рабіновича в справі про держзраду

За клопотанням Державного бюро розслідувань суд обрав запобіжний захід підозрюваному в державній зраді екснардепу від ОПЗЖ Вадиму Рабіновичу.

Про це повідомляє ДБР.

1 серпня Печерський суд Києва задовольнив клопотання слідчого Державного бюро розслідувань та обрав колишньому народному депутату запобіжний захід у вигляду тримання під вартою.

26 липня Рабіновичу було повідомлено про підозру в державній зраді.

Повідомлення про підозру здійснено шляхом скерування відповідного запиту про міжнародну правову допомогу до Держави Ізраїль.

Депутат розповсюджував серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропагандистську інформацію.

У своїх численних виступах та інтерв’ю Рабінович оприлюднював маніпулятивні висловлювання, що несли шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, державній, економічній та інформаційній безпеці України.

Його пропагандистська діяльність допомагала керівництву РФ досягати своїх військово-політичних цілей та забезпечувала країні-агресору ідеологічну допомогу в проведенні підривної діяльності проти України.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, СБУ затримала коригувальників по Харкову

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
"Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі "Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі
Олександр Тупицький розповів, як слідчі ДБР проводили сьогодні на вулиці Драгоманова в Києві обшуки за місцем його проживання і що їм вдалося вилучити.
Обшуки тривають: цього разу ДБР проводить обшуки у будинку скандального Тупицького Обшуки тривають: цього разу ДБР проводить обшуки у будинку скандального Тупицького
Правоохоронці Державного бюро розслідувань прийшли із обшуками до будинку скандального екссудді КСУ - Олександра Тупицького, якого Володимир Зеленський намагається відповідним указом відсторонити від посадових обов'язків.
ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці" ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці"
Державне бюро розслідувань влаштувало обшуки у київському офісі "Укрзалізниці".
Loading...
Load next