Резніков і Кулеба обговорять Україну у неформальній зустрічі з ЄС

Резніков і Кулеба обговорять Україну у неформальній зустрічі з  ЄС

Очільники міністерств оборони й закордонних справ держав-членів Європейського Союзу візьмуть участь у неформальній зустрічі в іспанському місті Толедо, де зокрема буде обговорюватись ситуація в Україні.

Про це у Twitter повідомив речник Європейської комісії Петер Стано.

На неформальній зустрічі міністрів оборони ЄС у Толедо буде головувати високий представник ЄС із зовнішньої політики та політики безпеки Жозеп Боррель.

Планується, що міністри оборони обговорять "агресію росії проти України за участю міністра оборони України Олексія Резнікова", а також відносини з НАТО й ООН і ситуацію в Нігері.

Далі з очільниками МЗС обговорять також ситуацію в Нігері, війну в Україні за участю українського міністра Дмитра Кулеби й "формулу миру" та глобальні дипломатичні зусилля в межах Генеральної асамблеї ООН.  

Нагадаємо, "Придаток київського режиму": захарова принизила Молдову. Кишинів відповів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У МЗС розчаровані тим, що Україну не запросили на червневий саміт НАТО У МЗС розчаровані тим, що Україну не запросили на червневий саміт НАТО
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив своє розчарування тим, що НАТО не може знайти формату участі України в саміті Альянсу, який повинен відбутися 14 червня.
Очільники МЗС України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель з офіційним візитом Очільники МЗС України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель з офіційним візитом
Глави Міністерств закордонних справ України, Грузії та Молдови відвідають Брюссель зі спільним офіційним візитом 24 червня.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Loading...
Load next