СБУ прийшла з обшуками до в. о. мера Чернігова

СБУ прийшла з обшуками до в. о. мера Чернігова

Служба безпеки України прийшла з обшуками додому до виконувача обов'язків міського голови Чернікова Олександра Ломаки.

Про це повідомляє Олександр Ломака.

В мене вдома обшуки. Зараз. Поки збирав дітей до школи, до мене завітала група представників СБУ. Будуть обшукувати квартиру, ‒ наголосив мер Чернгіова. 

Відомо, що обшук відбувається на основі рішення Шевченківського суду Києва.

Що шукатимуть: мабуть, трансформатор, який Чернігів купив, щоб врятуватися взимку після обстрілів орками енергосистеми міста, ‒ заявив Ломака. 

Також за його словами, через візит СБУ у Чернігові скасували нараду з питань життєдіяльності міста. 

Нагадаємо, В Іспанії через сильну повінь щонайменше 3 загиблих

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото) Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України проводять обшуки не лише в будинках проросійського Віктора Медведчука у Києві. Перевіряють також й кабінет нардепа в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя".
Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись" Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись"
Підозрюваний у державній зраді проросійський скандальний депутат Віктор Медведчук заявив, що зараз він перебуває в Україні, і назвав події довкола себе "політичною розправою".
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Loading...
Load next