Парламент Грузії не підтримав законопроєкт про зміну дати "Дня перемоги над фашизмом"

Парламент Грузії не підтримав законопроєкт про зміну дати "Дня перемоги над фашизмом"

У парламенті Грузії не підтримали в першому читанні законодавчу ініціативу про перенесення відзначення "Дня перемоги над фашизмом" з 9 на 8 травня і оголошення 8 травня державним святом.

Про це повідомляє Грузія Online.

Парламент обговорив відповідну поправку до "Трудового кодексу Грузії" у першому читанні та не підтримав законопроєкт 20 голосами проти 4. За словами доповідача, члена "Групи реформ" Теони Акубардія.

Відомо, що мета змін – святкування "Дня перемоги над фашизмом" у Грузії 8 травня разом з цивілізованим Заходом, а не з державою-окупантом, що веде війну не лише проти Грузії, а й проти України. Натомість, на думку лідера парламентської більшості Іраклія Кобахідзе, мета цього проєкту – розколоти суспільство.

Нагадаємо, Уряд завершує розробку бюджету-2024 ‒ Шмигаль

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності
Зеленський наголосив, що дітям, які проживають на тимчасово окупованих територіях потрібно розповідати правдиву історію своєї країни.
Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь
Влада Грузії пропонує експрезиденту Михеїлу Саакашвілі продовжити лікування в Горійському військовому госпіталі.
"У нас є спільний ворог і це — Росія", — на грузинському телебаченні зворушливо підтримали Україну (відео) "У нас є спільний ворог і це — Росія", — на грузинському телебаченні зворушливо підтримали Україну (відео)
Ведуча заговорила українською і зазначила, що Україна та Грузія об'єднані як ніколи, почасти — через спільного ворога.
Loading...
Load next