"У нього почалося криваве блювання", - Денісова заявила про ймовірну зустріч із Саакашвілі у вівторок

"У нього почалося криваве блювання", - Денісова заявила про ймовірну зустріч із Саакашвілі у вівторок
Як зазначається у повідомленні, омбудсмен провела зустріч з адвокатами, які представляють інтереси Саакашвілі.

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова сподівається особисто перевірити дотримання прав голови Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіла Саакашвілі у вівторок під час відвідування його у медичному закладі пенітенціарної установи № 18. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Провела зустріч з адвокатами, які представляють інтереси Міхеіла Саакашвілі. Обговорили додержання його прав на особисту безпеку, захист від катувань, медичну допомогу, а також процесуальних прав під час судового засідання 15 листопада 2021 року, - повідомила Денісова.

Фото: Facebook Людмили Денісової

За її інформацією, член консиліуму лікарів Ніно Шарашенідзе повідомила грузинську владу про необхідність залучення лікаря-гастроентеролога до медогляду Міхеіла Саакашвілі.

У нього почалося криваве блювання. Проте, вже другий день консиліум не має доступу до Міхеіла для проведення відповідних процедур, - зауважила вона.

Людмила Денісова зазначила, що дозволу або відмови щодо відвідування від Міністерства юстиції Грузії вона ще не отримала.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що до лікувального закладу глданської в'язниці №18 не впустили консиліум лікарів, сформований Міністерством охорони здоров'я Грузії.
 

 

Читайте також
Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь Влада Грузії хоче перевести Саакашвілі у військовий госпіталь
Влада Грузії пропонує експрезиденту Михеїлу Саакашвілі продовжити лікування в Горійському військовому госпіталі.
Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі Саакашвілі перевезли у військовий госпіталь міста Горі
Депутат парламенту Давид Сергієнко повідомив журналістам, що госпіталь у Горі працює за стандартами медичної служби НАТО.
До Саакашвілі не допускають особистого лікаря: його стан погіршується До Саакашвілі не допускають особистого лікаря: його стан погіршується
До громадянина України Міхеіла Саакашвілі не допускають особистого лікаря Ніку Кіпшидзе.
Loading...
Load next