Грузія ввела безвізовий режим для громадян Китаю

Грузія ввела безвізовий режим для громадян Китаю

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі на засіданні уряду заявив, що країна від сьогодні вводить безвізовий режим для громадян Китаю.

Про це повідомляє Перший канал Грузії.

Туризм для нас дуже важливий. Торік ми отримали прямі доходи від туризму в розмірі 3 мільярдів 500 мільйонів доларів. Цього року ми очікуємо ще більшого. Ми працюємо на інших ринках. Ми хочемо залучити більше туристів в країну, ‒ наголосив Гарібашвілі.

Прем'єр розповів про успішний візит до другої за величиною економіки світу ‒ Китаю.

Одним з наших головних інтересів є зміцнення торговельно-економічних відносин з Китаєм, залучення більшої кількості інвестицій з Китаю та збільшення кількості туристів до Грузії. Ми вирішили відсьогодні запровадити безвізовий режим для громадян Китаю, ‒ заявив Гарібашвілі.

Сьогодні прем'єр видав відповідний наказ: "безвіз буде стимулювати китайців до туризму й додав, що в Грузії є прямі рейси".

Нагадаємо, У білорусі створюють ПВК на базі "вагнерівців"

 Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна та Китай готують угоду про безвізовий режим між країнами Україна та Китай готують угоду про безвізовий режим між країнами
Незабаром Україна і Китай можуть ввести безвізовий режим. Наразі країни знаходяться на стадії активних перемовин щодо цього питання.
Зеленський домовився з Сі Цзіньпіном про "безвіз" між Україною та Китаєм Зеленський домовився з Сі Цзіньпіном про "безвіз" між Україною та Китаєм
Зеленський провів першу телефонну розмову з головою КНР Сі Цзіньпіном під час якої лідери країн домовилися укласти угоду про безвіз між Україною та Китаєм.
Шмигаль у Грузії з офіційним візитом Шмигаль у Грузії з офіційним візитом
Він має намір зустрітись із Прем’єр-міністром Грузії Іраклієм Гарібашвілі.
Loading...
Load next