Ізраїль офіційно долучиться до саміту Кримської платформи

Ізраїль офіційно долучиться до саміту Кримської платформи

Депутат Кнесету Зеєв Елькін заявив, що участь Ізраїлю в Кримській платформі — це ще один крок, що зрушить ізраїльську позицію до більш активної підтримки України, пише jewishnews.

Символічно, що це, нарешті, станеться, хоча Ізраїль туди запрошують вже багато років, а ізраїльські делегації досі не приїжджали. Зараз нам вдалося досягти зміни цієї офіційної позиції, ‒ Зеєв Елькін.

Ізраїльські політики вперше поїдуть на заходи під егідою Кримської платформи не як приватні особи, а як офіційна делегація Кнесету із «зеленим світлом» від спікера парламенту і під заступництвом ізраїльського МЗС.

Я радий, що нам вдалося переконати їх у необхідності цього важливого кроку, ‒ Зеєв Елькін.

Як відомо, Парламентський саміт Міжнародної Кримської платформи відбудеться 24 жовтня у Празі.

Нагадаємо, Байден призначив спецпредставника США з питань економічного відновлення України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Джо Байден та віцепрезидентка США не приїдуть на саміт “Кримської платформи” Джо Байден та віцепрезидентка США не приїдуть на саміт “Кримської платформи”
Президент Джо Байден і Камала Гарріс не приїдуть до Києва на саміт "Кримської платформи". Їх замінить інший представник американського уряду.
Ще один почесний гість: в Україну прибув голова Євроради Шарль Мішель (фото) Ще один почесний гість: в Україну прибув голова Євроради Шарль Мішель (фото)
В Україну прилетів голова Європейської ради Шарль Мішель. На саміті Кримської платформи голова представлятиме керівництво Європейського Союзу.
У МЗС розкрили деталі підготовки саміту "Кримської платформи" У МЗС розкрили деталі підготовки саміту "Кримської платформи"
Наразі інформація щодо лідерів провідних країн світу, які візьмуть участь в першому саміті "Кримської платформи", поки не буде розголошуватися публічно.
Loading...
Load next