"Там палає": Кулеба прокоментував реакцію Росії на "Кримську платформу"

"Там палає": Кулеба прокоментував реакцію Росії на "Кримську платформу"
Дмитро Кулеба назвав реакцію Москви на проведення саміту Кримської платформи "істеричною" й заявив, що у Росії та проросійських ЗМІ "палає" після проведеного саміту.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що через нещодавно проведений у Києві саміт "Кримська платформа" у Росії та проросійських медіа "палає". Про це міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

Не буду звертати вашу увагу на істеричні реакції Москви та проросійських медіаресурсів. Там палає, - зазначив Кулеба.

Окрім цього, Кулеба наголосив, що за ці дні вийшло понад 300 публікацій про "Кримську платформу" у виданнях майже 50 країн світу від Північної та Центральної Америки до Південно-Східної Азії.

Цифри продовжують рости, виходять аналітичні статті та цитати з інтерв'ю іноземних лідерів, які побували на саміті в Києві. Мільйони людей в світі дізналися про Кримську платформу, - додав міністр.

Зокрема, за його словами звістка про проведення саміту в Києві продовжує поширюватися світом. 

Нагадаємо, що зустріч лідерів та представників світових держав складалась з двох частин й першу частину, якої відкрила українська співачка кримськотатарського походження Джамала з піснею "1944". Так, за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримала 337 тисяч гривень. 

Згідно з умовами договору, агентство уклало угоду з фізичною особою-підприємцем Сусанною Алімівною Джамаладіновою (співачкою Джамалою) про її виступ в київському концертно-виставковому центрі "Парковий". Відео виступу можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму
МЗС України й міністр Дмитро Кулеба звернулись до генеральної секретарки ОБСЄ Гельги Шмід з проханням, щоб ОБСЄ збільшила кількість своїх зусиль на кримському напрямку.
Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії
У Міністерстві закордонних справ України задоволені нервовою реакцією Кремля на "Кримську платформу".
Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській
Наталю Поклонську, колись українську чиновницю, а згодом затяту прихильницю анексії Криму і депутатку російської Держдуми можуть відправити у в Африку - працювати послом у Кабо-Верде.
Loading...
Load next